неділя, 9 травня 2021 р.

У бронзі та граніті, у книгах і піснях - їх подвиги будуть жити у віках.

 8-9 травня - День пам'яті та примирення і 76-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні вся Україна згадує тих, хто віддав своє життя заради вільного та шасливого майбутнього рідної землі та своїх нащадків.

В Косівському старостинському округу відбулось покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам та на братські могили безіменним солдатам.

Багато родин пережили ті жахливі часи смутку та відчуття невпевненості у своєму майбутньому. Захищати Батьківщину йшли, як зовсім ще юні молодики, так і дорослі, мужні чоловіки. Багато сімей так і не дочекались повернення батька, чоловіка, сина чи доньки з поля бою. В серцях кожного залишилась порожнеча та величезна рана, яка залишила рубець болю, суму та відчаю. Усі ті, хто не повернулись, більше ніколи не побачать цвітіння дерев, прекрасних світанків та заходу сонячного проміння, більше ніколи не здійсняться їхні мрії та задуми. Але кожен з них не пошкодував свого життя за наше з вами щасливе майбутню. Саме тому пам'ять про них ми повинні нести через століття та переповідати про героїчні подвиги своїм нащадкам. Адже герої не помирають, вони завжди залишаються в наших спогадах та серцях.









Немає коментарів:

Дописати коментар

  чорнобиль 🕯️Сьогодні – день памʼяті Чорнобильської катастрофи 🕯Схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя та здоров’я забрав нев...