пʼятницю, 29 вересня 2023 р.

 День людини похилого віку вшановуємо 1 жовтня. Цей день  міжнародного значення. До речі, дата вибрана не навмання: існує думка, що старість – це золотий час. Осінь, як відомо, теж називають золотою порою, тому було прийнято рішення виділити старшому поколінню спеціальний день восени.

Між тим 1 жовтня увагу винуватцям свята приділяють не лише їх діти. В цей день в багатьох державах світу традиційно для старшого покоління влаштовують концерти та фестивалі, благодійні виставки, спортивні змагання, кінопокази, різноманітні конкурси та вечори відпочинку, на яких пенсіонери збираються разом. Крім цього, проводяться різноманітні конгреси та
конференції, які закликають звернути увагу до проблем людей похилого віку. На них обговорюють питання захисту прав населення похилого віку на Землі. Ось і наш Будинок Культури разом з бібліотекою с.Коси провели бесіду-спілкування з нашими людьми похилого віку. Ми почули від наших односельчан багато цікавих історій про те яким життя було раніше, співали гарних пісень і гарно провели час.  


«Сьогодні ваш день, День захисту людей похилого віку! Проте ви молоді душею і можете передати свої знання та безмежний досвід молодому поколінню. Ваш приклад виховує у ваших наступників терпіння, мужність, бадьорість духа, любов до праці, відданість Батьківщині. Наш найбільший обов’язок – оточити вас щирою любов’ю, добротою та турботою. Ми зробимо все для того, щоб ви ніколи не відчували себе покинутими».

Немає коментарів:

Дописати коментар

  чорнобиль 🕯️Сьогодні – день памʼяті Чорнобильської катастрофи 🕯Схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя та здоров’я забрав нев...